Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Çalışmak nasip olmadı! - Futbol Haberleri

        İŞTE ABDULLAH AVCI'NIN KADROSU:

        KALECİLER: Cenk Gönen (Beşiktaş), Sinan Bolat (S.Liege), Tolga Zengin (Trabzon)

        SAVUNMA: Eren Güngör, Hasan Ali Kaldırım (Kayseri), Gökhan Gönül, Serdar Kesimal (Fenerbahçe), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Ömer Toprak (Leverkusen), Serdar Aziz (Bursa), Semih Kaya (Galatasaray)

        ORTA SAHA: Alper Potuk (Eskişehir), Arda Turan (A.Madrid), Caner Erkin (Fenerbahçe), Mehmet Ekici (W.Bremen), Mehmet Topal (Valencia), Necip Uysal (Beşiktaş), Nuri Şahin (Real Madrid), Olcan Adın (Trabzon), Olcay Şahan (Kaiserslautern), Selçuk İnan (Galatasaray), Soner Aydoğdu (Gençlerbirliği), Tunay Torun (H.Berlin)

        FORVET: Umut Bulut (Toulouse), Mevlet Erdinç (Rennes), Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Burak Yılmaz (Trabzon)

        A Milli Takım, 26 Şubat Pazar saat 19.00'dan itibaren Ataköy Sheraton Hotel'de kampa girecek. 27 Şubat Pazartesi günü 12.00'de deniz otobüsü ile Bursa'ya gidecek Milli Takım kafilesi, Holiday Inn Hotel'de konaklayacak. Milli Takım, ilk çalışmasını aynı gün saat 19.00'da Bursa Atatürk Stadı'nda gerçekleştirecek.

        A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı 28 Şubat Salı günü saat 12.00'de kamp otelinde düzenlenecek A Milliler aynı gün Bursa Atatürk Stadı'nda saat 17.00'de bir idman yapacak. A Milli Takım, Slovakya maçının hazırlıklarını karşılaşma sabahı saat 11.30'da Bursaspor Özlüce Tesisleri'nde basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Milli Takım kafilesi, özel maçın ardından deniz otobüsü ile Bursa'dan İstanbul'a dönecek.

        Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Türkiye-Slovakya özel maçı saat 20.30'da başlayacak ve karşılaşma A Haber'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu'ndan Thorsten Kinhöfer yönetecek. Kinhöfer'in yardımcılıklarını Detlef Scheppe ve Stefan Lupp yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise FIFA kokartlı hakemimiz Tolga Özkalfa olacak.

        ''Bursa seyircisini kırmızı-beyaz ile bekliyoruz''

        A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Bursa'da 29 Şubat'ta Slovakya ile yapacakları özel maçta taraftarlardan ay-yıldızlı bayraklar ve formalarla stada gelmelerini istedi.

        Abdullah Avcı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) internet sitesinde yer alan açıklamasında, ilk kez A Milli Takım Teknik Direktörü unvanıyla çıkacağı Slovakya maçının, tüm ekip adına heyecan verici olduğunu söyledi.

        Daha önce genç milli takımlar düzeyinde yaşadıkları duyguların, şimdi A Milli Takım düzeyinde yaşamanın çok değişik olacağını belirten Abdullah Avcı, ''Sadece ben değil, teknik kadro olarak çok güzel duygular yaşıyoruz, bunu takımla birlikte sahaya yansıtmak ve sahanın içindeki görüntünün de son derece olumlu mesajlar vermesini istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

        Avcı, 29 Şubat Çarşamba akşamı Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak hazırlık maçı için, ''Son olarak 2009'da A Milli Takım'a ev sahipliği yapan Bursa, bir futbol şehri, futbol kültürü olan bir yerdir. Tekrar böyle bir şehirde müsabaka oynamak bizi son derece mutlu ediyor. Onların bize son derece önemli destekleri olacak diye düşünüyoruz. Ülkemizin her yeri bize bu anlamda açık, UEFA kriterlerine göre bütün statları değerlendirip, bunun kararını daha sonra sağlıklı bir biçimde vereceğiz'' şeklinde görüş belirtti.

        ''Yeni oyuncular da kadroda olacak''

        Abdullah Avcı, A Milli Takım kadrosu için Spor Toto Süper Lig ve yurt dışı takımlar üzerinde çalıştıklarını belirterek, Slovakya maçı kadrosu için ''Değişimin içinde muhakkak görmemiz gereken yeni oyuncular olacaktır. Bu maçta da 7-8 tane A Milli Takım'a yeni gelecek olan ve bu önemli duyguyu ilk kez yaşayacak oyuncu arkadaşlarımız olacak'' dedi.

        Göreve geldiği günden itibaren bulunduğu her ortamda milli takımın ve Türkiye'nin çok önemli süreçlerden geçtiğini ifade eden Abdullah Avcı ''Bundan sonraki süreçlerde seyircilerimizin tek renk kırmızı-beyaz bayraklarla ve formalarla gelmelerini rica ediyorum. Bursa şehri de bu anlamda bunun için adım atacaktır diye düşünüyorum'' şeklinde görüşlerini aktardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ