Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Necati ile 2 yıl daha! - Galatasaray Haberleri

        G.Saray, devre arası transfer döneminin son gününde renklerine bağladığı Necati Ateş’in sezon sonunda bitecek sözleşmesini 2 yıl daha uzatma kararı aldı. 1 Şubat’ta imza atan ve Antalya’dan 250 bin Euro karşılığında alınan Necati ile sadece sezon sonuna kadar sözleşme yapılmıştı.

        400 bin Euro garanti ücret veren yönetim, yıldız oyuncuya maç başına da 10 bin Dolar ödeyemeyi kabul etmişti. Golcünün 3 maçta 3 gol atması üzerine yeniden harekete geçen yöneticiler, sezon sonu serbest kalacak yıldız oyuncuya 2 yıllık daha mukavele imzalatabilmek için kolları sıvadı.

        MEĞER OPSİYONU YOKMUŞ

        Yönetimin Antalyaspor’dan transfer ederken opsiyonlu olarak 2.5 yıllık sözleşme imzalattığı söylenen golcü oyuncuyla, sanılanın aksine 31 Mayıs 2012 tarihine kadar kontrat imzalandığı da ortaya çıktı. Mersin maçının yıldızı olan Necati’nin bu şartlar altında sezon sonunda serbest kalacağı ancak yapılacak yeni sözleşmeyle 2 yıl daha G.Saray forması giyebileceği öğrenildi. Necati’nin sözleşme imzalamaya hazır olduğu ve Antalya’dan gelirken yaptığı gibi bu konuda da parayı hiçbir şekilde sorun etmeyeceği ve fedakarlık yapabileceği öğrenildi.

        HTSPOR / Erhan TELLİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ