Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe "Elimde olsa Çağlayan'da yatıp kalkarım" - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçeli Volkan Demirel, pazartesi günü Çağlayan Adliyesi'nde başlayacak şike davasına gidip gitmeyeceğini "Elimde imkan olsa orda yatıp kalkarım" dedi.

        Basın toplantısına katılan kaleci Volkan Demirel, karşılaşmayı izlemeye gelen kendi eşi ve annesi de dahil olmak üzere gelen tüm bayanlara teşekkür ederek, "Dünya üzerinde böyle bir örnek yok. Onlar çok istekli. Belki 2-1 mağlup duruma düştükten sonra maçı onların desteğiyle çevirdik. Bugün galip geldik ama onlar yine maçın önüne geçti." diye konuştu.

        Tecrübeli kaleci, Sivasspor maçı ile ilgili olarak şunları söyledi: "Zaman zaman böyle sıkıntılar yaşıyoruz. Bugün maçta mağlup duruma düştükten sonra maçı çevirmesini bildik. Yenik duruma düştükten sonra iyi futbol oynadık ama kimse merak etmesin 6 puanlık bir fark uzun maratonda fazla büyütülecek şey değil. Olay ligde de bitmiyor. Bunun sonunda play-off'lar var. Play-off'a lider gitmek istiyoruz"

        Öte yandan Çağlayan Adliyesi'nde pazartesi günü başlayacak şike davasına gidip gitmeyeceği şeklindeki soruya ise Volkan, "Biliyorsunuz idmanlarımız oluyor. Elimizde olsa orada yatıp kalkarım. Şartlar el vermiyor. İnşallah gidebilirim" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ