Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe ‘20 dakika dayan’ - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Aykut Kocaman’ın aldığı risk pahalıya patladı...

        Sakatlıkları nedeniyle hafta içinde de tedavilerine devam edilen, önceki akşam da takımdan ayrı çalışan Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül derbide 11’deki yerlerini aldı.

        İki yıldız doktorların çabası sonunda tam iyileşmeden sahaya sürüldü. Korkulan oldu ve sakatlıkları nüksetti. Gökhan, Simao’yu durdurduğu pozisyon sonrası 41’de ağrıları artınca yerini Orhan Şam’a bıraktı. Emre ise kenara kadar gelip bandaj yaptıktan sonra ilk yarıyı bitirdi.

        Devre arasında ağrılarının çok olduğunu belirtip çıkmak isteyen Emre’ye engel olan Aykut Kocaman, “20 dakika dayan, sonra alacağım” dedi. Ancak Emre 12 dakika dayanabildi ve 57’de yerini Selçuk’a bıraktı.

        İKİSİ DE KARABÜK’TE YOK

        İki yıldız Karabükspor maçında kesin yok. Sakat oynayan ikiliye maç sonu tebrik yağmuru vardı. Kocaman fedakarlıklarından dolayı teşekkür etti. Diğer oyuncular “Bizi yalnız bırakmadınız, helal olsun sizlere” dediler.

        Beşiktaş ile yapılan derbi maçı sakatlıkları nedeniyle tamamlayamayan Emre Belözoğlu ve Gökhan Günül'de kısmi yırtık olduğu bildirildi. Gökhan Gönül'ün sağ üst arka adalesinde, Emre Belözoğlu'nun ise sol kasık bölgesinde yoğun ödem ve kısmi yırtık tespit edildiği kaydedildi. Emre ve Gökhan ile birlikte, sol kasığında zorlama tespit edilen Mehmet Topuz'un da antrenmana çıkmadığı, bu oyuncuların tedavilerine başlandığı ifade edildi. Almanya'da ameliyat olan ve tedavisi süren Sezer Öztürk de antrenmanda yer almadığı belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ