Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş İşte korku dolu anlar! GALERİ/VİDEO - Fenerbahçe Haberleri

        İçinde Fenerbahçe taraftarlarının bulunduğu görülen metrobüse gerçekleştirilen saldırı da metrobüsün camları kırıldı. Bazı kişiler bu sırada metrobüsün içine sis bombası attı. Sis bombasının patlayıp etrafı kaplamasıyla birlikte yolcular büyük panik yaşadı. Yolcular yaşanan panik sonrası kapıların açılmasını istedi.

        Ancak metrobüs şoförü güvenlik gerekçesiyle kapıları açmadı. Yolcular arasında kapı açma tartışması da yaşandı. Bir yolcunun "arkadaki metrobüste Beşiktaş taraftarları var" dediği duyuldu. Sis bombasının etrafı kaplamasıyla birlikte yolcular ağızlarını kapatarak dumandan korunmaya çalıştı. Metrobüsün camları kırık içinde sis bombasıyla son durağa kadar gittiği öğrenildi.

        YARALANANLAR OLDU

        Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Migros kale arkası tribününün sol köşesinde bulunan Beşiktaşlı taraftarlar ile onlara yakın bölümdeki Fenerbahçeli taraftarlar arasında gerginlikler yaşandı.

        Atılan meşaleler nedeniyle bu bölümde dumanlar yükselirken, iki takım tribününden de rahatsızlanan taraftarlar oldu. Rahatsızlanan taraftarlar güvenlik ekiplerince tribünden alınarak stadyum dışına çıkarıldı ve hastaneye götürüldü.

        Tribünde iki takım taraftarları arasında yaşanan gerginlik sonrası, güvenlik nedeniyle boş bırakılan bölgeye takviye çevik kuvvet ekibi yerleştirildi.

        Karşılaşmanın 67. dakikası oynanırken, Beşiktaş tribünü önünde asılan pankart yanmaya başladı. Alevlerin arttığı sırada yapılan müdahaleyle yangın söndürülürken, stadın bu bölümünü dumanlar kapladı.

        Pankart yangını sırasında Beşiktaş tribününde bir iki meşale yakıldığı, Fenerbahçe tribününden de Beşiktaşlıların üzerine meşale atıldığı görüldü.

        8 METROBÜSE 5 GÜN SEFER YOK

        Beşiktaş taraftarı Kadıköy’e giderken olay çıkardı... Emniyet normal yolculardan önce taraftarların metrobüse binmesini sağladı. Ancak o taraftarlar da klasikleşen hareketlerinden birini yaptı. Metrobüslere zarar verdi. 11 metrobüsten 8’inin ağır hasarlı olduğu ve 5 gün sefere çıkamayacağı öğrenildi. Bu arada Beşiktaşlılar’ın Söğütlüçeşme durağında indikten sonra önlerine gelen sivil araçlara da zarar verdikleri belirtildi.

        İki kulübe de CEZA YOLDA

        Derbide iki takım taraftarının küfürleri de kulüplerini yakalabilir... Çirkin ve kötü tezahürat eylemini sezon içerisinde 3 kez tekrar eden ve sınırda bulunan Fenerbahçe ceza alması halinde Sivas mücadelesini kadın ve çocuklar izleyecek... Siyah- Beyazlılar’da durum daha vahim. Kartal zaten sınırı aşmıştı. Olası bir cezada Beşiktaş, İnönü’deki maçını seyircisiz oynayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ