Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Mehmet Topal, Valencia, Santander, sakatlık - Futbol Haberleri

        Racing Santander ile karşılaşan Valencia'da Türk futbolcu Mehmet Topal, girdiği bir pozisyonda rakibiyle kafa kafaya çarpıştıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

        İlk gelen haberlerde hastaneye götürülen milli oyuncumuzun bilincinin kapalı olduğu belirtilmişti. Hastanede olan Mehmet Topal'ın bilincini açıldığı ve geceyi kontrol amaçlı hastanede geçireceği açıklandı.

        Racing-Valencia maçının 38. dakikasında Banega'nın yerine oyuna giren Mehmet Topal, 82. dakikada girdiği bir pozisyonda Racingli futbolcu Diop ile sert bir şekilde kafa kafaya çarpıştı.

        Öte yandan Valencia'nın 2-1 önde olduğu sırada meydana gelen olaydan sonra Mehmet Topal'ın çıkmasıyla, oyuncu değiştirme hakkı dolmuş olan Valencia sahada 10 kişi kaldı. Ev sahibi Racing, 88. dakikada Bernando'nun attığı golle durumu 2-2 yaptı ve maç bu skorla sona erdi.

        SEVİNDİREN HABER

        Milli futbolcu Mehmet Topal'ın sabah hastaneden taburcu olduğu öğrenildi.

        Alınan bilgilerde, durumu iyi olan Mehmet Topal'ın Valencia'nın kulüp doktoru ile birlikte Santander kentinden ayrıldığı ve Valencia'ya doğru yola çıktığı belirtildi.

        TFF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

        Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), rakibiyle çarpışarak sakatlanan, İspanya'nın Valencia takımında forma giyen milli oyuncu Mehmet Topal için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

        TFF'nin internet sitesinden yayımlanan mesajda, oyuncunun, takımının Racing Santander ile yaptığı maçta rakibiyle kafa kafaya çarpışıp sakatlandığı belirtilerek, ''Çarpışmadan sonra oyuna devam edemeyen Mehmet Topal'ın kısa süreli bilinç kaybı yaşadığı görüldü. Kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan oyuncunun yapılan testlerden sonra hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşıldı. Geceyi tedbir amaçlı olarak hastanede müşahede altında geçiren milli futbolcunun bugün taburcu olacağı öğrenildi'' denildi.

        Mesajda, Mehmet Topal'a yaşadığı olay nedeniyle geçmiş olsun ve acilen sağlığına kavuşması dileğine yer verildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ