Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Ya özür dile, ya istifa et! - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR / Erhan Telli

        G.Saray yönetiminde sular durulmuyor... TFF’ye gönderilen ihtarname yüzünden ikinci başkan Ali Dürüst ve yönetici Sedat Doğan arasında yaşanan kavgayla sarsılan Cimbom’da, bu kez de başkan yardımcısı Adnan Öztürk’ün bir panelde yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.

        Yönetimiçinde yaşanan bazı tartışmaların basına yine yönetimden, ‘kriz’ şeklinde servis edildiğini söyleyen Öztürk’ün 14 yönetici arkadaşını zan altında bırakması ortalığı karıştırdı. Önümüzdeki hafta salı günü yapılması planlanan toplantıda Öztürk’ün bu çıkışından rahatsız olan üyelerin, tümyönetimden özür dilemesini isteyeceği, aksi halde gereğini yaparak istifa etmesi gerektiğini söyleyeceği öğrenildi. Öztürk’ün geri adım atmaması halinde daha büyük krizin doğabileceği vurgulandı.

        AYSAL OPERASYON YAPABİLİR

        Başkan Ünal Aysal, Ali Dürüst-Sedat Doğan gerilimini, yetkileri belirten bir deklarasyonla durdurmuştu. Aysal’ın, Öztürk’ün bu sözlerinin ardından orta yolu bulmak için nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. Dürüst ile Öztürk’ün ‘Sorun yok’ açıklamalarına karşın, yönetimde ikili arasında büyük güç savaşının devamettiği belirtiliyor. Kulislerde gruplaşmalar nedeniyle Aysal’ınmayıstaki tüzük yenileme kongresi ile birlikte seçimli genel kurula giderek, yönetimlistesini baştan aşağıya değiştirebileceği konuşuluyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ