Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe "İnce ince yasemince" - Fenerbahçe Haberleri

        Aykut Kocaman, ''Son iki deplasmanda 2 beraberlik ve kayıp 4 puan, hiç istemediğimiz bir durum. Öndeki rakibimizden 4 puan geride kaldık. Deplasmandaki puan yüzdemizi biraz daha artırmamız gerekecek'' dedi.

        Maçla ilgili olumlu şeyler söylemenin mümkün olmadığını kaydeden Kocaman, şöyle konuştu:

        ''Maça kazanma arzusuyla başladık, ancak bir türlü oyunu bizim adımıza renklendirecek hale getiremedik. Antalya'da olduğu gibi skor üretemedik. Orduspor uzaktan bir şutla öne geçince, o golden önceki şuurlu oyunumuz, şuursuz hale döndü. İkinci yarı değişikliklerle beraber oyun biraz daha bizim lehimize döndü. Gol güzel bir dakikada geldi. O dakikadan sonra biraz daha baskı yapabilirdik. İlk yarıdaki gibi çok pozisyon yaratamadık. Elimize geçen fırsatları değerlendiremedik. Sonuçta berabere kaldık.''

        Ordu'ya takımdan ayrı gelmesiyle ilgili soru yöneltilen Kocaman, ''Bunu neden paylaşayım. Bunu da anlamadım. Merak edilecek bir şey yok. Bu sefer böyle bir şey oldu. Bu tamamen bana ait, kendimle ilgili bir durumdu. Fenerbahçe teknik direktörlüğü çok değerli. Anormal şekilde değer atfediliyor. Toplum nezdinde bu kadar değerli değiliz'' diye cevap verdi.

        TRANSFER KONUSU

        Transferlere de değinen Aykut Kocaman, şunları kaydetti:

        ''Santrfor eksikliğinin gol üretememekte önemli bir etkisi var. Transferlerde son durumu bekliyoruz, yarından itibaren başlıyor ve ay sonuna kadar devam edecek. Yapacağımız transferlerdeki ana hedef öncelikle play-off'ta yer almak. Transferleri orada kullanmak istiyoruz.''

        HAKEM HATALARI

        Kocaman, hakem hatalarıyla ilgili bir soru üzerine, ''Sivas maçıyla başlayan, ufak ufak hani 'ince ince yasemince' derler ya, böyle bir durum var. Bir budama var. Güç dengeleri değişti. Bu güç kaybını da hakemlerin iyi aldığını düşünüyorum. Çok net söylüyorum, güç dengeleri değişti'' şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ