Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Sadri Şener PFDK'da! - Sadri Şener, PFDK, Trabzonspor'dan PFDK'ya yanıt - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Başkanı Sadri Şener medyada yer alan açıklamaları nedeniyle Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevkedildi.

        Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in basına yaptığı açıklamalar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedilmesiyle ilgili kulübün resmi internet sitesinden açıklama yapıldı.

        Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

        "Başkanımız Sayın Sadri Şener ülke futbolundaki son duruma yönelik yaptıgı değerlendirmeler nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bir kez daha Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Federasyon tarafından kulubümüze Disiplin Müfettişi Av. Hazer Akil imzasıyla gönderilen sevk yazısında şu ifadelere yer verildi. 30.12.2011 tarihinde çeşitli basın ve yayın organlarında yer alan "Kurulda sadece 58. Maddeyle ilgili karar alınmasın. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu secimi de yapılsın. Ayrıca şampiyonluk Kupası'nın hangi kulübe verileceği de gündeme gelsin. TFF Fenerbahçe'yi kurtarmaya çalışıyor ama biz konu mankeni olmayız. Küme düşmenin konuşulacağı 26 Ocak'taki kurulda şampiyonluk kupasiyla ilgili bir karar alınacak mı merak ediyorum. Düşmeyle ilgili bir karar alınacak mı merak ediyorum. Düşmeyle ilgili bir karar çıkması durumunda federasyon ertesi gün bir karar verebilecek mi? Eğer veremeyecekse neden bu toplantıyı liglerin biteceği tarihe yani Mayıs ayına bırakmadı ? Bence Genel Kurul'da secim de olsun. Kurulda sadece 58. Maddeyle ilgili karar alınmasın. Futbol Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu seçimi de yapılsın" şeklindeki sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle tedbirsiz olarak Futbol Disiplin Talimatı 'nine 83 ve 87. Maddeleri gereğince sevk olunan kulüp ve/veya kişiler hakkında sevk nedeniyle ilgili olarak gerekli yargılamanın yapılması için yukarıda gösterilen müsabakaya ait bir adet dosya ilişikte gönderilmistir."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ