Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe transfer, Sow, Borges - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe’de, ligin 2. yarısında ve özellikle Play-off maçlarında takımı sırtlayacak olan forvet arayışları tüm hızıyla sürerken, özellikle Aykut Kocaman’ın arzuladığı Sow konusunda çalışmalar son aşamaya geldi.

        Daha önce kulübü Lille tarafından 10 milyon Euro istenen ancak Sarı-Lacivertliler’in ilgisi ve oyuncunun ortaya koyduğu yüksek performans sonrasında değerini 12 milyon Euro’ya çıkaran Senegal’li oyuncunun durumu bugün netleşiyor.

        Başarılı hoca Kocaman’ın özellikle istediği, yönetimin de bu bağlamda almak için yoğun çaba sarfettiği 25 yaşındaki golcü için Sarı-Lacivertliler, yaklaşık 7 milyon Euro’yu gözden çıkarırken, Lille kulübünün oyuncu konusunda biraz daha indirim yapması isteniyor. Takımıyla 2013 yılının haziran ayına dek sözleşmesi bulunan ve aynı zamanda Senegal Milli Takımı’nın da oynayan başarılı golcü için Fransız yöneticilerden bugün yanıt bekleniyor.

        FABİANO, GOMİS VE JANKO’YU KULÜPLERİ BIRAKMIYOR

        Sow transferi gerçekleşmezse ocak ayı transfer döneminde rota otomatik olarak Borges’e dönecek. Zira listede bulunan isimlerden Luis Fabiano, Gomis ve Janko’nun kulüpleri, golcülerine Fenerbahçe vizesi vermiyor. Bu durumda yönetim, daha önce anlaşmaya vardığı Borges’le resmi sözleşme imzalayarak, gol yollarına çare arayacak.

        Krasic konusunda da girişimler devam ederken, yerli transferde Alper ve Özgür ile resmi sözleşmelerin, 5 Ocak tarihinde imzalanması bekleniyor.

        HTSPOR / Necati METE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ