Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İtalya Guti, Juventus, transfer - Futbol Haberleri

        Beşiktaş ile ilk yarının 10. haftasında sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden dünyaca ünlü İspanyol yıldız Guti Hernandez, İtalyan devi Juventus ile masaya oturdu.

        Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra adı Çin ve Dubai takımlarıyla anılan, son olarak da 2 gün önce Twitter hesabından “Dubai seçeneği benim için hala güncelliğini koruyor” diye yazan Guti’nin başına, tam da yılbaşı öncesinde ‘talih kuşu’ kondu. Juventus kulübünün yetkilileri, Guti ile bir ön görüşme yaparak, 6 aylık sözleşme yapmak istediklerini bildirdiler.

        BAŞARILI OLURSA SÖZLEŞMESİ UZATILABİLİR

        Siyah-Beyazlı takımdan sonra yine aynı renkleri taşıyan bir diğer ekibe imza atması gündemde olan Guti’nin, Torino’daki Fornaca Klinik’te sağlık kontrolünden geçirileceği ve ‘sağlam raporu’ alması halinde 1 Ocak’tan geçerli olarak sözleşme yapılacağı belirtildi. Guti’nin, sezonun 2. yarısında Juventus’un ‘beyni’ konumundaki Pirlo’nun ‘yedeği’ olarak forma bekleyeceği, 6 aylık süre içerisinde sergileyeceği performansın beğenilmesi halinde de Siyah-Beyazlı yönetimin, İspanyol yıldızla sözleşme uzatabileceği de ifade edildi.

        ‘BENİM İÇİN DE BÜYÜK BİR SÜRPRİZ OLDU’

        Çin ya da Katar takımlarından gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olan, bir ara adı ABD’nin ünlü Los Angeles Galaxy takımıyla da anılan 35 yaşındaki tecrübeli futbolcunun da bu konuda “Benim için de gerçekten çok büyük bir sürpriz oldu. Juventus yönetimiyle transferim için görüşmelerimiz henüz devam ediyor. Ben şu an için kendimi oldukça iyi hissediyorum. Zihinsel olarak da herhangi bir problemim bulunmuyor. Mukavele yaparsam, elimden gelenin en iyisini sergilemeye çalışacağım” dediği öğrenildi.

        HTSPOR / İbrahim Savaş SARIDAĞ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ