Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Şampiyonası Hiddink'e talip var! - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM

        Rusya Ligi'nde transfere harcadığı göz yaşartıcı paralarla adından söz ettiren Anzhi Makhachkala, bu kez de teknik direktör arayışlarına girdi. Dağıstan ekibinin rotasında A Milli Futbol Takım teknik direktörü Guus Hiddink de var...

        Eto'o'yu yıllık 20 milyon Euro'ya renklerine bağlayan, kadrosunda Roberto Carlos ve Yuri Zhirkov gibi isimlerin bulunduran Anzhi, teknik direktör için de harekete geçti. Anzhi'nin takımın başına Guus Hiddink veya Fabio Capello'yu getirebileceği iddia edildi.

        Anzhi'nin, Rusya Kupası'nda Dinamo Moskova'ya elenmesi ve ligde de Terek Grozny'yle 2-2 berabere kalmasının ardından teknik direktör Gadzhi Gadzhiyev'in görevine son verildi. Takımın sahibi Süleyman Kerimov'un Hiddink'in peşine düştüğü vurgulandı.

        Geçici olarak takımı çalıştıran Roberto Carlos'un 'Anzhi gibi büyük bir kulüpte teknik direktörlük yapacak kadar deneyiyim yok' açıklamasında bulunması; ancak deneyimli bir ismin arkasında yardımcılık yapabilirim demesinin ardından ünlü bir ismin göreve gelebileceği ifade edildi.

        Rusya medyasında ise Euro 2012 sonuna kadar Türkiye'yle sözleşmesi bulunan Hiddink'in play-off'larda başarısız olması durumunda görevine devam etmeyeceği ve ikinci kez Rusya'ya dönebileceği ileri sürüldü.

        Hiddink'in menajeri Kees van Niuvenheusen ise deneyimli teknik adamın Anzhi'nin sahibi Süleyman Kerimov'la arasının iyi olduğunu açıkladı.

        Anzhi için Capello isminin de geçtiği vurgulanan haberlerde, Hiddink isminin daha ağırlıklı olduğu da belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ