Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe F.Bahçe'ye görülmemiş destek! - Fenerbahçe Haberleri

        Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne gidememesinden doğan 20 milyon Euro'luk zararını TV programıyla karşılayacak.

        Sarı-lacivertli renklere gönül veren herkes zor günlerde kolları sıvadı. Fenerbahçeli yöneticiler Ali Koç, Murat Özaydınlı ve Ömer Temelli gibi isimlerin de üyesi olduğu 1907 Fenerbahçe Derneği, kadın basketbol takımına tam anlamıyla sponsor olmadı.

        Çünkü dernek, şubenin giderlerinin tamamını üstlenmeyecek. Federasyondan gelen gelirler ile, yöneticilerin sağladığı desteğin ardından kalan açık olan yıllık 3 milyon Euro'luk masrafı karşılayacak. Böylece kadın basketbol şubesi, eskisi gibi sorunsuz olarak yoluna devam edecek. Derneğin sponsorluğu istememesinin bir başka nedeni ise şubenin kulüp yönetimi tarafından idare edilmesi... Bu maddi kaynak aktarımına rağmen, şubenin işleyişinde herhangi bir değişiklik yaşanmayacak, şubeyi yine yönetici Semih Özsoy idare edecek.

        HEDEF 20 MİLYON EURO

        Acun Ilıcalı, Şampiyonlar Ligi'nden 'men' ile doğan 20 milyon Euro'luk kaybı TV programıyla karşılayacak

        Takımın Şampiyonlar Ligi'nden men edildiği günlerde Asbaşkan Ali Koç'a, Uğur Dündar'dan Beyazıt Öztürk'e, Acun Ilıcalı'dan Cem Yılmaz'a kadar birçok ünlü isim telefon açarak "Fenerbahçe için her göreve hazırız" mesajı vermişti. Ilıcalı geçtiğimiz günlerde yöneticilerle bir araya gelerek, projesini sundu. Ilıcalı, Şampiyonlar Ligi'nden men sonrası doğan zararı TV'de bir gecede karşılamayı vaad ederek, "Tüm Fenerbahçeli işadamlarıyla tek tek görüşeceğim. Fenerbahçe'ye bir gecede 20 milyon Euro gelir getirecek bir organizasyon yapacağım" dedi. Program yasal prosedürün tamamlanması sonrası yayına girecek. Gecede "1 Milyon Fenerbahçe Kart" satışı da yapılabileceği, çeşitli işadamları tarafından toplu kart alımı olması bekleniyor. Fenerbahçeli Cem Yılmaz ve Beyazıt Öztürk'ün de Ilıcalı'nın programına canlı bağlantı ile destek vermesi bekleniyor.

        YALNIZ BIRAKMIYORLAR

        Sabah gazetesinin haberine göre; 3 Temmuz'da başkan Aziz Yıldırım'ın tutuklanmasıyla başlayan 'Futbolda Şike Soruşturması'nda ismi en çok geçen Fenerbahçe'de ünlü isimler kulüpten desteklerini hiç esirgemediler. Geçen sezon şampiyonluk yarışının alevlendiği günlerde takımla bir araya gelerek streslerini azaltıcı etkinlikler yapan Cem Yılmaz ve Acun Ilıcalı, sarı-lacivertlilerin zor sezonlarında da yanlarında oluyorlar. Acun Ilıcalı'nın televizyonda düzenleyeceği yardım gecesinde Cem Yılmaz'ın da yayına bağlanması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ