Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe "Devler Ligi'ni oynatmam" - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Fenerbahçe, ünlü avukat Dupont ile anlaştı. Belçikalı hukukçu "Büyük hata var. Şampiyonlar Ligi'ni oynatmam" dedi

        Şampiyonlar Ligi’nden men edilen Fenerbahçe’nin ünlü avukat Dupont ile anlaştığı ve Belçikalı hukukçunun “Suçluluğu kanıtlanmamış bir kurum var. TFF büyük hata yaptı” dediği öğrenildi

        F.Bahçe Belçikalı hukukçu Louis Dupont’la anlaştı. Futbolcuları köle durumundan kurtaran Bosman Davası’yla ünlenen avukat “Büyük hata var. Şampiyonlar Ligi’ni oynatmam” dedi.

        Fenerbahçeli yöneticilere, “Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ni oynatmam” diyerek güvence veren Dupont’un CAS’ta açacağı davayı kazanma ihtimalinin de yüzde yüz olduğunu belirttiği vurgulandı.

        Bosman davasının ünlü isminin Sarı-Lacivertliler’e “Suçluluğu kanıtlanmamış bir kurum var. Buna rağmen ceza verildi. TFF büyük hata yaptı” dediği de öğrenildi. Son olarak Real Madrid’in hocası Mourinho’nun avukatlığını (Ş. Ligi’ndeki 5 maçlık cezada) yapan Dupont’un TFF’ye 40 milyon Euro maddi, 60 milyon Euro da manevi olmak üzere toplam 100 milyon Euro’luk dava açacağı ifade edildi.

        Dupont’un davada elini güçlendirmek adına Türkiye’den Bursa, Gaziantep ve Kayseri ile birlikte, rakipler Gomel, Legia, Bilbao ve Benfica ile de temas kuracağı bildirildi. Gerekçe ise Kayserispor’un UEFA Avrupa Ligi’ne katılamaması, Gaziantep’in Avrupa Ligi’nde birden fazla maç oynaması, Bursa’nın ise Şampiyonlar Ligi’nde değil de UEFA Avrupa Ligi’nde oynamak zorunda bırakılması gösteriliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ