Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İnsanlık dersi! - Fenerbahçe Haberleri

        Daniel Güiza İstanbul’dan ayrılırken evinde beslediği 7 sokak köpeğini de götürmek istedi. Ancak tarifeli uçakla bunu yapamayacağı söylendi. Bunun üzerine 25 bin Euro (yaklaşık 65 bin TL) verip özel uçak tuttu ve 4 köpeği Madrid’e götürdü

        Fenerbahçe’den İspanya’nın Getafe takımına transfer olan Daniel Güiza, ülkesine dönüşünde sahiplendiği 4 sokak köpeğini de yanında götürdü. 3 yıldır İstanbul’da yaşayan Okçu, sahipsiz yaşayan 7 sokak köpeğine evinin kapılarını açmış ve bakımını üstlenmişti. İspanya’ya dönüşü kesinleştikten sonra sevgilisi Rocio ile tüm eşyalarını toplayan İspanyol futbolcu, köpekleri sokağa bırakmak yerine İspanya’ya götürmek istedi. 7 sokak köpeğine bakan yıldız oyuncu, sadece 4’ü için gerekli evrakları tamamlayabildi. İstanbul’da kalan diğer 3 köpeğini ise daha sonra yanına aldıracak. Önce tarifeli seferle ülkesine gitmek isteyen futbolcu, 4 köpeğin uçağa alınmasının mümkün olmadığı bildirilince özel uçak kiraladı. 25 bin Euro (65 bin TL) verip köpekleri için özel uçak kiralayan Güiza, sevgilisi ve 4 köpeği ile birlikte İspanya’nın yolunu tuttu.

        ‘FUTBOLCULUĞU TARTIŞILIR AMA..”

        Hayvanlara ve özellikle de köpeklere düşkünlüğü ile bilinen Güiza, 3 yıl boyunca evinin çevresinde yaşayan hayvanlar için de yiyecek desteği sağlıyordu. Millenium Villası’ndaki evinde geçirdiği sıkıntılı günleri bu 7 arkadaşı sayesinde atlatan İspanyol, birçok insanın gösteremeyeceği vefa örneğini gösterdi ve arkadaşlarını yanında götürdü.

        Güiza’nın komşuları da futbolcunun bu davranışından oldukça etkilenmiş durumda. 7 köpek yüzünden zaman sıkıntılar yaşayan komşuları, İspanyol futbolcu için “Futbolculuğu tartışılır ama insanlığı gerçekten büyükmüş” yorumunu yaptılar.

        HTSPOR / SENAD OK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ