Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Hep destek tam destek! - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        F.Bahçe taraftarı dün örnek bir davranış gösterdi ve Bursaspor maçında kaybedilen 2 puana rağmen oyuncuları tribünlere çağırıp ayakta alkışladı. “Şampiyon F.Bahçe” tezahüratları yapıldı

        Sarı-Lacivertliler, maçtan sonra Fenerbahçeli oyuncuları tribünlere çağırarak ortaya koydukları futbol nedeniyle alkış yağmuruna tuttu. Bu sırada “Helal olsun sizlere. Böyle oynayın, canımızı yiyin. En büyük Fenerbahçe. Şampiyon Fenerbahçe” tezahüratları yapıldı.

        ŞAMPİYONLUK KAREOGRAFİSİ

        Öte yandan maç öncesi Türk Telekom kale arkası tribününde yapılan koreografide, bu sezon beklenen 18. şampiyonluk resmedildi. Taraftarların ellerinde yükselen sarı, lacivert ve beyaz kartonlarla kupa resmi oluşturulurken, kupanın üzerinde 18 yazıldı. Koreografi sırasında iki tribün arasında açılan büyük boyutlu pankartta da ‘’Şampiyonluk için saldır Fenerbahçe’’ yazısı yer aldı.

        BANDOYLA KARŞILAMA

        F.Bahçe kafilesini, Bursa maçı için Saracoğlu Stadı’na gelişinde Fenercell ve Fenernet Bando Takımı karşıladı. Kanarya kıyafetleriyle takımların stada giriş yaptığı bölümde bulunan 5 kişilik bando takımı, futbolcular stada giriş yaptıklarında marşlar çaldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ