Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş F.Bahçe'ye büyü yaptılar! - Beşiktaş Haberleri

        Perşembe günü oynanacak olan PAOK - Fenerbahçe maçı öncesi PAOK tribünlerinin ruhani lideri olan Papaz Mitsios, Sarı-lacivertlilere papaz büyüsü yaptı. Papaz Mitsios Beşiktaş'ı çok sevdiklerini de sözlerine ekledi.

        UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Perşembe günü oynanacak PAOK - Fenerbahçe maçı öncesi PAOK tribünlerinin ruhani lideri olan Papaz Mitsios'a Fox TV'de yayınlanan Gündem Futbol muhabiri Elvan Arat ulaştı. Papaz Mitsios Fenerbahçe'ye Papaz büyüsü yaparken Beşiktaş'ı ise çok sevdiklerini söyledi.

        FENERBAHÇE'YE PAPAZ BÜYÜSÜ

        Mitsios, "Ben sadece takım için tribündeyim ama takıma olan sevgim çocuklarımdan daha öte. Bu bir aşka dönüştü. Taraftarların arasında bulunduğumda onların kalplerinde ve ruhlarında bir gerçekçilik olduğunu görüyorum. PAOK - Fenerbahçe maç günü geldiğinde istavroz çıkaracağız ve Tanrı'ya dua edeceğiz galip gelebilmek için. Volkan Demirel mutlaka gol yiyecek buna eminim. 1 mi, 2 mi, 3 mü bilemem ama kesin gol yiyecek" dedi.

        "BEŞİKTAŞ'I SEVİYORUZ"

        Beşiktaş'ı çok sevdiklerini vurgulayan Mitsios, "Perşembe günü bu maç aynı şehrin iki takımının mücadelesi olarak görülecek ve bu maçı PAOK için olduğu kadar Beşiktaş içinde oynayacağız. Beşiktaş Kulübü'nü seviyoruz bizim gibi Siyah-beyaz renklere sahipler ve her iki takımın taraftarı da bir birine çok benziyor. Biliyoruz ki Fenerbahçe ile oynayacağımız maçta bizi Beşiktaşlılarda destekleyecek. Bu maç Aris - Paok maçından farksız olacak" diye konuştu.

        Son olarak Fenerbahçeli futbolculara seslenen Mitsios, "Fenerbahçe'ye sesleniyorum Ne bu kaleye gol atabileceksiniz, ne de diğer kaleye" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ