Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe F.Bahçeliler; 12 Temmuz'u bekleyin! - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Yabancı transferi için geri sayımın sürdüğü Sarı-Lacivertliler’de heyecanlı bir bekleyiş başladı. Bu konuda ince eleyip sık dokuyan başkan Aziz Yıldırımve kurmayları, teknik direktör Aykut Kocaman’ın verdiği rapor doğrultusunda görüşmelerini sürdürüyor.

        Bunun dışında, tribünleri hareketlendirmek ve kombine satışlarının artmasını sağlamak için de yapılacak transferin tanıtımı şova dönüştürülmeye çalışılıyor. Yönetimin bu konuda FeneriumMağazaları’na bir yazı göndererek, “12 Temmuz’da yapacağımız flaş transferi açıkladıktan sonra 15 Temmuz’da yeri ürünlerin satışına başlanacak” uyarısı yaptığı öğrenildi. 12 Temmuz’da yönetimin gerçekleştireceği açıklamanın ardından, yeni transferin de Belçika’nın Genk kentinde başlayacak olan 2. etap çalışmalarına katılacağı ifade edildi.

        Yönetimin açıklayacağı ismin ise Lille’den Eden Hazard olduğu öğrenildi. Fenerium Mağazaları için yıldız oyuncunun isminin yazılı olduğu formaların hazırlanmaya başlandığı belirtildi. Fransız kulübü ile kalan ufak tefek pürüzlerin halledilmesinin ardından Hazard’ın ismi açıklanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ