Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Bilica gidiyor, Godin geliyor! - Fenerbahçe Haberleri

        Sarı-Lacivertli yönetim sezon başında Sivasspor'dan alınan ancak bugüne kadar yaptığı hatalarla saç baş yolduran Bilica'yı gönderip yerine İspanyol takımı Villarreal'de forma giyen Diego Godin'i almak için düğmeye bastı. Uruguay Milli Takımı'nda Lugano'nun partneri olan 24 yaşındaki yıldız başarılı bir performans çiziyor. Hava hakimiyetinin yüksekliğiyle bilinen Diego Godin her iki ayağına da hakim bir futbolcu olarak takımın bankolarından biri durumunda.

        Teklife sıcak bakıyor Villarreal'le olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olması Fenerbahçe Yönetimi için en büyük avantajlardan biri olarak gösteriliyor. Piyasa değeri 12 milyon Euro olan Diego Godin İspanyol kulübüne bonservis bedeli ödenmeden transfer edilecek. Aynı zamanda Lugano'nun da yakın arkadaşı olan başarılı futbolcunun Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Sarı-Lacivertli yönetim bu transferi gerçekleştirir gerçekleştirmez Bilica'yla yolları ayırmayı planlıyor.

        4-3'lük Antep maçıyla motive olacaklar F.Bahçe Yönetimi, camia ve takımın moral motivasyonunu artırmak için ilginç bir yöntem buldu. 21 Nisan 2001 tarihinde oynanan Gaziantepspor karşılaşmasının görüntülerinden oluşan bir tanıtım filmi hazırlandı. FB TV'de yayınlanan tanıtımda ilk yarıda 3-0 geriye düşen takımın, devre arasında taraftarlarca tribüne çağrılması ve ardından gelen 4 golün görüntüleri yer alıyor. Futbolcuların motivasyonunu artırmak isteyen yönetim bu maçı Sarı-Lacivertli oyunculara da izlettirecek.

        Yönetimden markaj F.Bahçe Yönetimi, takımı markaja aldı. Asbaşkanlar Murat Özaydınlı ve Şekip Mosturoğlu ile yönetici Ömer Temelli ve Hakan Dinçay, dün Samandıra'ya gelip idmanı izledi. Yöneticiler bir süre oyuncularla konuştu.

        İstikrarlı bir oyuncu Villarreal'de forma giyen Diego Godin İspanyol ekibine Uruguay takımı Nacional'dan 2007 yılında geldi. 24 yaşında 1.87 boyunda olan Godin savunmada başarılı bir performans çizerken istikrarlı bir futbolcu olarak biliniyor. Bu sezon resmi maçlarda 29 kez forma giyme başarısı gösteren Villarreal'li yıldız bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de sahaya çıktı. Ligde 4 sarı, 1 kırmızı kart gören Godin bu sezon gol atamamasına rağmen zaman zaman hücuma çıkarak sürpriz golcü hüviyetine bürünebiliyor.

        Lugano'nun en yakın arkadaşı Fenerbahçe' nin sezon sonunda transfer etmeyi düşündüğü Diego Godin, Sarı-Lacivertli takımda forma giyen Lugano'nun en yakın arkadaşlarından biri olarak biliniyor. Uruguay Milli Takımı'nda içtikleri su ayrı gitmeyen ikilinin ailece görüştükleri de öğrenildi. Lugano'nun Diego Godin'in transferinde aracılık yaptığı belirlenirken kendisiyle sürekli telefonla görüşerek gelişmeleri aktardığı öne sürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ