Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor şike iddiaları - Fenerbahçe Haberleri

        Eskişehirspor’un Hocası Bülent Uygun’a, Trabzon maçı öncesi Fenerbahçeli yönetici Ekşioğlu’nun talimatıyla ulaştırılan 200 bin TL gizli kamerada. Uygun’u, bir gece kulübünde buluştuğu Ali Kıratlı’dan para çantasını alırken, ‘kumrular gibi sevişen çift’ rolünde biri kadın iki polis görüntülemiş.

        Teknik direktör Bülent Uygun’a, Eskişehir-Trabzon maçı öncesinde Ali Kıratlı tarafından içinde 200 bin lira olan bir çantanın teslim edildiği belirlendi.

        İstanbul Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, takip sırasında Ali Kıratlı’nın, F.Bahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu’nun talimatıyla Trabzon maçı öncesinde Eskişehir’e gittiğini belirledi.

        Kıratlı, buradaki Club 222 adlı eğlence kulübünde Uygun ile buluştu. Kıratlı, iddiaya göre içerisinde 200 bin lira olan çantayı, Uygun’a verdi. Uygun’dan da boş çanta aldı. Gece kulübündeki buluşma sırasında pusu kuran biri kadın iki polis, sevgili kılığına girip çanta alışverişini kamerayla kayda aldı. Kıratlı, sorgusunda Uygun’un arkadaşı olduğunu, teşvik vermediğini savundu.

        ‘ALLAH AKIL FİKİR VERSİN’

        HABERTÜRK, Trabzon maçı sonrası Aziz Yıldırım’a çok yakın olan Ali Kıratlı’nın fotoğrafına yer vermiş ve “Kuşkulandıran adam” başlığını atmıştı. O gün Ali Kıratlı konusundaki sorularımız karşısında Bülent Uygun, “Ali Kıratlı sadece benim değil, yönetimden de birkaç kişinin arkadaşı. Bu sezon 7-8 maçımıza geldi. Kimse yalandan bahaneler üretmesin. Allah akıl fikir versin. Burası dingonun ahırı değil” demişti.

        Nihat ULUDAĞ / AHT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ