Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Vederson Bursaspor'da! - Fenerbahçe Haberleri

        Uğur USLUBAŞ / BURSA (AHT)

        Bursaspor, Fenerbahçe'nin sol kanat oyuncusu Gökçek Vederson ile anlaşmaya vardı.

        Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, görüşmelerin olumlu sonuçlandığı Vederson ile 3 yıllık anlaşma sağlandığı bildirildi.

        Şampiyonlar Ligi'ne katılacak olan Turkcell Süper Lig şampiyonu Bursaspor, Fenerbahçe'nin sol beki Gökçek Vederson ile her konuda anlaştı.

        Yeni sezon ve Şampiyonlar ligi için kadrosunu güçlendirmekte kararlı olan Bursaspor transfer konusunda yoğun şekilde çalışıyor. Transfer çalışmalarına Teknik Direktör Ertuğrul Sağlamın patronluğunda sessiz sedasız İstanbul kulüplerinden önce başlayan yeşil beyazlı yönetim, ilk bombayı patlatıp Gökçek Vederson'u renklerine bağladı. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve serbest kalan Brezilya asıllı Türk vatandaşı Vederson'un menajeri Juan Figer ile her konuda anlaşan Bursaspor 3 yıllık ön sözleşme imzaladı. Galatasaray ve Trabzonspor'un da ısrarla istediği 29 yaşında ve 1.78 boyundaki Vederson, 10 Haziran'da başlayacak transfer döneminde kendisini yeşil beyazlı yapacak olan resmi sözleşmeye imza atacak.

        BURSASPOR'U TERCİH ETTİ

        Bursaspor'un uzun bir süredir peşinde olduğu ve görüştüğü Vederson'un Bursaspor'un şampiyonlar ligine doğrudan katılacak olmasından dolayı yeşil beyazlı takımı tercih ettiği menajerinden gelen bilgiler arasında. Tam adı Vederson Luiz Da Silva Mederios olan tecrübeli krampon hucuma çıkışları ve uzaktan attığı gollerle tanınıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ