Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursa'da Messi sesleri! - Futbol Haberleri

        İbrahim Yazıcı, takım oyunu, futbolcular, teknik kadro ve yönetimin inancıyla zaferin geldiğini söylerken, "Türkiye'yi Avrupa'da layıkıyla temsil edeceğimize inanıyorum. Türkiye'ye renk getirdik, Avrupa'ya da getireceğiz. İnanıyorum ki, Türkiye'nin büyük çoğunluğu Bursaspor'u tutacak" dedi. Yazıcı, sınırsız bir bütçeye sahip olması durumunda Barcelona gibi bir takım oluşturmak istediğini, bu gerçekleşmezse Messi'yi transfer etmeyi istediğini söyledi.

        Dün gece Beyaz Şov'a evinden canlı bağlantı ile katılan İbrahim Yazıcı, takım oyununun, birlik ve beraberliğin, inancın şampiyonluğu getirdiğini ifade etti. İbrahim Yazıcı, Beyazıt Öztürk'ün "uğurunuz var mı" şeklindeki sorusuna, yeşil beyazlı tespih ve cebinde taşıdığı Hindistan'dan getirilen bir kartpostalı gösterdi.

        İbrahim Yazıcı, "Şampiyonlar Ligi'nde kiminle eşleşmek istersiniz" sorusuna ise, "Taraftarımızın sloganı var. Şampiyonluk şarkısı var. Bütün Bursa Real Madrid'i istiyor. Onlarla eşleşip, şampiyonluk şarkılarında söylendiği gibi onları yenmek istiyoruz" karşılığını verdi.

        Yazıcı, Beyaz'ın, "sınırsız bir bütçeniz olsaydı, kimi transfer etmek isterdiniz" sorusuna ise, "Messi'ye yeşil beyazlı formayı giydirmek isterdim" karşılığını verince Beyazıt Öztürk de, "Bari Messi'ye söyleyin bizim eve de oturmaya gelsin" esprisini yaptı.

        İbrahim Yazıcı, Bursaspor'un Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde başarıyla temsil edeceğine kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini kaydederek, "Ben inanıyorum ki, Türkiye'nin büyük çoğunluğu Bursaspor'u tutacak. Biz de Türkiye'yi layıkıyla temsil edeceğiz. Türkiye'ye renk getirdik. Avrupa'ya da renk getireceğiz" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ