Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Bucaspor Buca'da şok! - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig takımı Bucaspor'da, Angolalı futbolcu Manucho sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

        Kulüp basın sözcüsü Timur Yaykıran, Manucho'nun ülkesine giderken, sözleşmesini tek taraflı feshettiğine ilişkin yazıyı noter kanalıyla kulübe gönderdiğini belirtti.

        Manucho'nun böyle bir davranışta bulunmaya hakkı olmadığını ifade eden Yaykıran, ''Sözleşmesini inceledik. Manucho'nun bize en az 30 gün önceden bildirimde bulunması gerekirken, bunu yapmadı. Hukuk yoluyla hakkımızı sonuna kadar arayacağız''dedi.

        Yaykıran, transferle ilgili konuların, yayın kuruluşlarında doğal olarak yoğun şekilde ele alındığını, ancak bunların spekülasyondan öte geçmediğini de belirterek, şöyle devam etti:

        ''Bucaspor, yaklaşmakta olan ara transfer döneminde, bir önceki dönemdeki tecrübelerini de dikkate alarak, temkinli olmayı sürdürecek ve yapacağı transferlerde mümkün olduğu kadar seçici olacaktır.

        Kulübümüz, kadrosuna katmak istediği oyuncular ve takımlarıyla olan iyi niyet görüşmelerinin bir kısmını basınla paylaşmaktadır. Bunun yanında ismi telaffuz edilmeyen birçok oyuncu ile B ve C planlarımız çerçevesinde görüşmeler sürdürülmektedir.

        Bu görüşmelerin açıklanmamasının nedeni, ismi gündemde olan oyuncuların durumunun netleşmesine kadar etik olarak diğer isimlerin erozyona uğramalarını önlemektir.''

        Ara transfer döneminde bazı oyuncularla yollarının ayrılmasının doğal olacağını belirten Yaykıran, ''Yaklaşan ara transfer döneminde yapılacak transferlerin ve ayrılmak isteyen oyuncularla pazarlıkların veya gönderilecek oyuncuların seçiminin, kulübümüzün menfaatlerine uygun ve Bucasporumuza yakışır şekilde yapılacağından hiç kimsenin kuşkusu olmaması gerekir'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ