Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Ferrari'den şok karar! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın İtalyan oyuncusu Matteo Ferrari, parasını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Siyah-beyazlılar ile sözleşmesinin fesheden Ferrari, alacakları için Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne başvurdu.

        Beşiktaş'ta Matteo Ferrari krizi yeni bir boyut kazandı. Sözleşmesini tek taraflı fesheden İtalyan oyuncu, alacakları için Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne başvurdu.

        Beşiktaş, İtalyan oyuncusu Matteo Ferrari ile mahkemelik oldu. Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen ve çalışmalarına bir süre Nevzat Demir Tesisleri'nde devam eden Matteo Ferrari, daha sonra yönetime haber vermeden İstanbul'dan ayrılmıştı.

        Ülkesine dönen 32 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş kulübüne sözleşmesini tek taraflı fesh ettiğine dair yazı gönderdi. Siyah-beyazlı kulüple 2 yıl daha sözleşmesi olan ve yıllık 2.5 milyon euro ücret alan Ferrari, bununla birlikte alacaklarını tahsil etmek amacıyla Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne başvurdu.

        Ferrari 'CAS'a verdiği dilekçede 8 aydır kendisine para ödenmediğini ve sözleşmesinde yer almasına rağmen 'A' takımla antrenmanlara çıkarılmadığını belirtti. İtalyan savunmacı, geçmiş dönem alacaklarını ve önümüzdeki 2 sezon alacağı 5 milyon euro'yu talep etti.

        Beşiktaş, Matteo Ferrari'yi 2009-2010 sezonu öncesi İtalya'nın Genoa takımından 4 buçuk milyon euro bonservis bedeli ile transfer etmişti. İlk sezonunda başarılı bir performans sergileyen Ferrari, geçen sezon ise özel hayatı ve yaşadığı sakatlıklar yüzünden gözden düşerek sadece 7 lig maçında forma şansı bulmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ