Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Üzülmez'in sözleşmesi feshedildi! - Beşiktaş Haberleri

        Olay A.Gücü maçının devre arasında yaşandı. Üzülmez, soyunma odasında Toraman’ın üzerine yürüyüp vurdu. Deli İbo, yedikleri gol sonrası Toraman’ın kendine küfür ettiğini savundu. Toraman ise bu iddiayı yalanladı.

        HERKES ŞAŞKINA DÖNDÜ

        Beşiktaş’ta Dinamo Kiev maçı öncesi şok olay! Siyah-Beyazlılar’ın A.Gücü’ne 1-0 mağlup olduğu mücadelenin devre arasında neler olmuş neler! Gün yüzüne çıkan olaya göre İbrahim Üzülmez, takım arkadaşı İbrahim Toraman’a yumruk attı. Olay şöyle gelişti. Beşiktaş takımı soyunma odasına 1-0 yenik girdi. Üzülmez, odaya girdi o sırada kramponlarını temizleyen Toraman’a yumruk attı. Herkes bir anda ne olduğunu şaşırdı ve araya girdi.

        İKİNCİ YARI ÇIKARILMIŞTI

        Ve teknik direktör Bernd Schuster faturayı anında kesti. Siyah-Beyazlılar ikinci yarı sahaya çıktığında İbrahim Üzülmez sahada yoktu. Yerine İsmail Köybaşı oynadı. Konu yönetim kanadına yansıdı. İki futbolcunun da olayla ilgili olarak bir anlamda savunmaları alındı. Üzülmez’in İbrahim Toraman’a saldırma nedeni olarak 1. dakikada Serdar Özkan’ın attığı gol sonrası (Gol Üzülmez’in kanadından gelmişti) takım arkadaşının küfür etmesini gösterdi. İbrahim Toraman ise küfür etmediğini söyledi.

        7 YIL ÖNCE BAŞLAYAN KAVGA

        İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman’ın yıldızı uzun süredir barışmıyordu. İkili arasındaki ilk kavga 2004’te idmada başlamıştı. G.Antep’ten yeni gelen Toraman idmanda, Üzülmez’e sert girmesi üzerine tokat yemişti. Sonra 2008 yılında Temmuz ayında Avusturya’da yapılan kampta terlik kavgası yaşanmıştı. Üzülmez, yemeğe terlikle gelen Toraman’a kızmıştı. Toraman da yanıt verince ikili yumruk yumruğa birbirine girmişti. Süresiz kadro dışı bırakılan ikili tarafların özür dilemesi sonrası affedilmişti.

        OY BİRLİĞİ İLE GÖNDERİLDİ

        Başkan Yıldırım Demirören, futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu tesislere gitti. Yumruk olayı futbolcularla ve Schuster’le görüşüldü. Sonrasında resmi siteden şu açıklama yapıldı: A.Gücü-Beşiktaş maçının devre arasında soyunma odasında İbrahim Üzülmez’in sebebiyet verdiği sportmenliğe aykırı davranış neticesinde, teknik heyetimizin verdiği rapor ve durum Yönetim Kurulumuz’un olağanüstü yaptığı toplantıda değerlendirilmiş ve İ.Üzülmez’in sözleşmesinin feshedilerek kulübümüz ile olan ilişkisinin kesilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ