Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "60'ların futbolu oynanıyor!" - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Konyaspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını, ancak son vuruşlarda başarılı olamadıklarını söyledi. Alman teknik adam, rakip takımın oynadığı futbolu da eleştirerek, ''Buraya geldiğimde rakiplerden 1960'ların futbolunu beklemiyordum" dedi.

        Alman teknik adam, Konyaspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, karşılaşma boyunca birçok gol şansı yakaladıklarını belirterek, ''Ancak 3'üncü, 4. golleri atamadık ve sonrasında beraberlik golünü yedik. Çalıştık, çok çabaladık ama son vuruşları yapamadık ve maalesef bu skorla maçı bitirdik'' diye konuştu.

        Konyaspor karşısında kalenin önünde 2 net gol kaçırdıklarını ifade eden Schuster, ligde çok puan kaybettiklerinin ve şampiyonluk şanslarının azaldığının belirtilmesi üzerine, ''Bu konuda tek şey söyleyebilirim; şampiyona mayısta bitiyor'' dedi.

        ''1960'LARIN FUTBOLUNU BEKLEMİYORDUM''

        Alman teknik adam, rakip takımın oynadığı futbolu da eleştirerek, ''Buraya geldiğimde rakiplerden 1960'ların futbolunu beklemiyordum. 2010'da böyle futbol oynanması beni de şaşırtıyor'' şeklinde konuştu.

        Takımda eksik oyuncu bulunduğunda normal bir takım havasına girdiklerini anlatan Schuster, ''Quaresma'nın olmaması, Guti'nin olmaması, Bobo'nun sakatlığı bizi normal bir takım durumuna sokuyor. Bu da rakip takımlar için avantaj oluyor'' ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ