Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Alo forma kazandınız! - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR.COM

        Korsan forma satışlarında akıl almaz yollar izleniyor. Korsan formalar artık sadece maç günleri stat çevrelerinde ve işporta tezgahlarında satılmıyor. Satıcılar farklı yollar izliyorlar. En son tercih edilen satış şekli ise ilginç. Telefonunuz çalıyor ve karşı tarafta bir ses:

        "Forma kazandınız, ulaştırma bedeli karşılığında formanız teslim edilecektir"

        KORSAN FORMA SATIŞI

        Beşiktaş yönetimi, Siyah-beyazlı taraftarların telefonla aranarak, "Forma kazandınız, ulaştırma bedeli karşılığında formanız teslim edilecektir" şeklinde kandırılarak sahte formaların satışının yapıldığını tespit etti. Siyah-beyazlılar korsan ürünlerin bu ve benzeri yollarla satışını engellemek için Türkiye genelinde hukuki girişimlere başlıyor.

        BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA!

        "Son günlerde telefonla taraftarlarımızı arayan bazı kişilerin korsan forma satmakta oldukları belirlenmiştir. Telefonla taraftarlarımıza ulaşan bazı kişilerin, 'Forma kazandınız, ulaştırma bedeli karşılığında formanız teslim edilecektir' şeklinde taraftarlarımızı kandırmaya kalkıştıkları ve sahte formaların bu yöntemle satılmaya çalışıldığı anlaşılmıştır. Bu yönde telefonlar alan taraftarlarımızın bu kişilere kanmaması gerektiğini hatırlatır, formaların sahte olduğunu önemle duyururuz. Kulübümüz, sahte forma satıcılarına karşı Türkiye genelinde hukuki girişimlerde bulunacaktır."

        EMNİYET'TEN KORSAN OPERASYONU!

        İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri Vikingur ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde, Kabataş İskelesi ve BJK İnönü Stadyumu çevresinde korsan ürün satanlara yönelik operasyonlar düzenlemiş ve korsan ürün satıcıları gözaltına alınmıştı. Operasyonlarda forma, atkı, eşofman, şapka, bileklik, bayrak ve t-shirt'ten oluşan yaklaşık 150 parçalık korsan ürün toplanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ