Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor "Beşiktaş karşısındaki..." - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 21. haftasında karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü. Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Mersin İdmanyurdu maçında forma giyen oyuncular yenileme koşusu yaptı. Mersin İdmanyurdu maçında forma giymeyen oyuncular ise istasyon çalışmalarının ardından dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Necati ile Uğur İnceman katılmadı.

        Özdilek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu'na karşı iyi oyunla güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi. Mersin'in ligdeki en önemli rakiplerinden birisi olduğunu anlatan Özdilek, maçın başından sonuna kadar oyuna hakim olduklarını ve pozisyona girerek kazanmalarının kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.

        Mersin maçının ardından ara vermeden Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladıklarını anlatan Özdilek, bütün maçları kazanmak için sahaya çıktıklarını söyledi. Beşiktaş'a karşı olan şanssızlıklarını kırmak için çaba harcayacaklarını ifade eden Özdilek, ''Beşiktaş karşısındaki şanssızlığımızı kırabilirsek mutlu olacağız. Zorlu bir rakibe karşı 3 puan amacıyla sahaya çıkacağız. Beşiktaş'ı yenerek 3 galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Beşiktaş şampiyonluğun önemli adaylarından biri. Ancak biz de kendi evimizde iyi bir çizgi yakaladık. Bu çizgiyi devam ettirmek istiyoruz'' dedi.

        Necati'nin ayağında ödem oluştuğunu ve Beşiktaş maçında forma giyip giymeyeceğinin henüz netleşmediğini belirten Özdilek, Uğur'un sakatlığının bulunduğunu, sağlık ekiplerinin Beşiktaş maçına eksiksiz çıkmak için çaba gösterdiğini dile getirdi. Özdilek, sakatlıkların mazeret oluşturmayacağını, sahaya hangi futbolcuyla çıkılırsa çıkılsın takım olma olgusunu sahaya yansıtarak iyi bir oyun sergilemeyi amaçladıklarının altını çizdi.

        Özdilek, amaçlarının ligi ilk 8 içerisinde bitirmek olduğunu sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ