Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Almanya Lorant'ın zor günleri! - Futbol Haberleri

        Bild gazetesinde yer alan haberde, değişik ülkelerde teknik direktör olarak görev yapan ve milyonlar kazanan Lorant'ın, yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle evini zorunlu bir şekilde açık artırmada sattığı, çok sayıda kişiye de borcu olduğu belirtildi. Lorant'ın, geçici olarak tutuklanma olasılığı karşısında mal varlığını eksiksiz bildirme konusunda yeminli beyanda bulunduğu ifade edildi.

        Lorant'ın, Münih'te şu an sattığı villada kirada oturduğu belirtilen haberde, Dresden kentinde 1992 yılında aldığı bir evi de 1 milyon avro zararla satmak zorunda kalan Lorant'ın, İspanya'da aldığı bir yazlık evi de borçlarını ödeyebilmesi için mart ayına kadar satacağı kaydedildi.

        Lorant ise gazeteye yaptığı açıklamada, sürekli yurt dışında olduğu ve Almanya'da hiç bir işiyle ilgilenemediği için bu duruma düştüğünü söyledi.

        Almanya'da son yıllarda çalışmadığı için işsizlik parası alma hakkı olmadığını da ifade eden Lorant, sosyal yardım parası da almak istemediğini kaydetti.

        Maddi sorunlarından dolayı utanmadığını belirten Lorant, eşinin komşu çocuklarına ders verdiğini ve sadece çocukları ile eşinin durumuna üzüldüğünü sözlerine ekledi.

        Haberde, 1860 Münih takımı yetkililerinin, Lorant için yardım maçı oynamayı düşündüğü belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ